Email

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava u račun

Korisničko ime *
Lozinka *
0
U košarici nema proizvoda.

O nama

o nama cromatec

Cromatec d.o.o.

Cromatec je neovisna tvrtka u privatnom vlasništvu. S više od 30.000 izvršenih ugovora, 3000 klijenata (2 % iz javnog i 98% iz privatnog sektora), dva desetljeća iskustva, ugled naše tvrtke i djelatnika proširio se preko granica (Izrael, Južno Afrička Republika, Njemačka, Švedska, Slovenija, Belgija, Švicarska), što je dovelo do suradnje i u drugim zemljama EU.

Naša snažna vjera u etičko upravljanje, kontinuiranu edukaciju naših djelatnika, inovacije, visoku kvalitetu, društvenu odgovornost, usredotočenost na potrebe klijenata i kvalitetu pruženih usluga stvorilo je o nama u javnosti percepciju stručnosti i pouzdanosti.

Cromatec više od 20 godina aktivno i kontinuirano surađuje s vodećim hrvatskim i inozemnim poduzećima u metalnoj industriji.

31
godina poslovanja
3000+
korisnika
1000+
prodanih proizvoda

Naš profesionalan stručni pristup i jedinstvena rješenja kroz primjeren odabir proizvoda i usluga za naše klijente, kroz savjete za pravilnu primjenu proizvoda iz našeg programa klijentima pruža sigurnost, optimalno rješenje za njihove zahtjeve i željenu produktivnost.

Vizija stvaranja multidisciplinarnog poslovnog okruženja koje će ostvariti sinergiju dvaju naizgled suprotstavljenih poslovnih smjerova: proizvodnja i prodaja s ciljem pružanja cjelovitih stručnih i profesionalnih rješenja za sve kompleksnije izazove u proizvodnji doživjela je svoj uspjeh.

Distribucija, proizvodnja naprava i dijelova za zavarivanje, robotskih stanica, veleprodaja aparata, strojeva i uređaja, opreme i pribora te dijelova za zavarivanje i rezanje s našim potpisom nalazi se u svim dijelovima Republike Hrvatske.

Generalni smo zastupnik Kemppi Oy, Finskog svjetski renomiranog proizvođača opreme za zavarivanje za Republiku Hrvatsku, ugovorni i ovlašteni zastupnici tvrtki Orbitalum Tools GmbH, Carpano Equipment Srl, Abracor S.A., TEKA GmbH, PFERD GmbH, Wolfram Industrie GmbH, Mosa Srl, CEA Plasmatech Srl, Strong Hand Ltd, Jankus GmbH, Javac GmbH i drugih inozemnih tvrtki vezanih na našu djelatnost.

Profesionalno obavljamo edukaciju zavarivača, izradu tehnologije zavarivanja, izradu dokumentacije potrebne za certifikaciju pogona za zavarivanje sukladno EN 3834, EN 1090, EN 15084, obavljamo nadzor i koordinaciju zavarivanja, izradu kompletnog rješenja za mehanizaciju i automatizaciju.

U proizvodnom pogonu pružamo usluge zavarivanja svih vrsta materijala, reparature polomljenih ili istrošenih dijelova, zavarivanja aluminijskih konstrukcija, zavarivanje titana, svih vrsta nehrđajućih čelika, usluge CNC obrade. Izrada čeličnih cjevovoda koji spadaju u tlačnu opremu i onih koji to nisu, izrada cjevovoda iz nehrđajućih čelika primjenom orbitalnog zavarivanja za prehrambenu i farmaceutsku industriju, razne čelične lake konstrukcije, padel sportski tereni, aluminijske konstrukcije itd.

Zadovoljstvo i uspjeh naših partnera ostvaren suradnjom s nama jedina je prava potvrda naše poslovne uspješnosti.

  • eu
  • esif2
  • kik

Cromatec

Hrvatske bratske zajednice 2

10430 Samobor

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 1 336 4358

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak

08.00 sati - 16.00 sati

Subota - nedjelja

Zatvoreno

Copyright © 2024 Cromatec d.o.o.. Sva prava zadržana. Design by 123 Dizajn .
Fixni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450