Email

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava u račun

Korisničko ime *
Lozinka *
0
U košarici nema proizvoda.

Zaštita podataka

 

Molimo Vas da prije pristupa i korištenja Cromatec web stranica pažljivo pročitate ove Uvjete korištenja koji će se primjenjivati na Vas kao posjetitelja i/ili korisnika Cromatec web stranica na dolje opisani način. Vaš pristup i pregledavanje Cromatec web stranica ujedno predstavlja i vaše prihvaćanje i suglasnost o ovim Uvjetima korištenja Cromatec web stranica. Cromatec web stranice napravljene su isključivo s ciljem pružanja informacija o Cromatecu i uslugama koje pruža. Cromatec ne jamči potpunost, točnost odnosno pravodobnost informacija sadržanih na ovim web stranicama, kao ni na drugim web stranicama, uključujući web stranice trećih osoba na koje ove web stranice upućuju. Ovi uvjeti korištenja ne primjenjuju se na pružanje Cromatec usluga i/ili isporuku naših proizvoda koji se oglašavaju, te se možete informirati o njima putem Cromatec web stranica. Na pružanje Cromatec usluga odnosno kupnju proizvoda primjenjuju se odredbe ugovora koji se zasebno zaključuje sa svakih pojedinačnim korisnikom, kao i mogući opći uvjeti za pružanje usluga odnosno isporuku proizvoda koji povremeno mogu biti na snazi.

 

1. Način korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Cromatec web stranicama dostupnim na adresi: www.Cromatec.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Cromatec-a ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Cromatec-u ili bilo kojoj trećoj osobi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Cromatec web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja Cromatec web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja Cromatec web stranica te prihvaća (ii) koristiti sadržaj Cromatec web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Cromatec se u potpunosti oslobađa svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje Cromatec web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja Cromatec web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Cromatec web stranica.

Cromatec web stranice sadrže i podatke kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Cromatec nema nadzor nad navedenim podacima ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

 

2. Odredbe o prikupljanju podataka korištenjem tzv. kolačića

Cromatec web stranice koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla pružiti usluga s većim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika Cromatec web stranica samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi Cromatec web stranicama i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, Cromatec web stranice mogu pratiti statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica i pritom se može koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.Cromatec.hr u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

Korištenjem Cromatec web stranica podrazumijeva se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

 

3. Obrada i zaštita osobnih podataka

Cromatec poštuje anonimnost i privatnost korisnika Cromatec web stranica. Cromatec može prikupljati osobne podatke korisnika odnosno posjetitelja Cromatec web stranica , kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Cromatec-u. Prilikom prikupljanja osobnih podataka Cromatec će Vam omogućiti popunjavanje odgovarajućeg obrasca u kojem ćete navesti Vaše osobne podatke.

Cromatec u potpunosti poštuje zahtjeve za privatnošću osobnih podataka korisnika Cromatec web stranica te se njihovo prikupljanje, obrada i korištenje provodi isključivo u skladu s postojećim zakonima i propisima. Cromatec će osobne podatke prikupljene uz Vašu suglasnost koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja i unapređenja svojih usluga odnosno svojih web stranica.

Cromatec se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika. Ukoliko vi, kao korisnik Cromatec web stranica, opozovete svoj pristanak na korištenje vaših osobnih podataka, Cromatec će isti odmah i bez odlaganja iz svojeg sustava i prestati s daljnjim korištenjem, o čemu ćemo vas bez odlaganja izvijestiti. Skrećemo vam pozornost da Cromatec web stranice mogu imati poveznice na web stranice trećih osoba. Korištenjem ovih poveznica, napuštate Cromatec stranice te više niste u domeni zaštite osobnih podataka koju vam ovdje osigurava Cromatec.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano uz Cromatec postupke vezano uz zaštitu podataka, slobodno nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

4. Izmjene i nadopune

Cromatec zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Cromatec je ovlašten u svakom trenutku i bez prethodne najave izmijeniti ili dopuniti ove Uvjete ili ih zamijeniti drugima. Sve izmjene i dopune ovih Uvjeta bit će objavljene na web stranicama Cromatec-a te ih korisnik prihvaća samim pristupom web stranicama ili korištenjem sadržajem web stranica nakon objave izmjena i dopuna. Korisnik je upoznat s time da je prilikom pristupa web stranicama ili korištenja pojedinim sadržajem web stranica dužan provjeriti u tom trenutku vrijedeće uvjete korištenja web stranica.

 

5. Mjerodavno pravo

Na uvjete korištenja Cromatec web stranica primjenjuju se važeći zakoni Republike Hrvatske.

  • eu
  • esif2
  • kik

Cromatec

Hrvatske bratske zajednice 2

10430 Samobor

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 1 336 4358

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak

08.00 sati - 16.00 sati

Subota - nedjelja

Zatvoreno

Copyright © 2024 Cromatec d.o.o.. Sva prava zadržana. Design by 123 Dizajn .
Fixni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450